Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Cala Tarida


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locul perfect pentru relaxare, unde te poti bucura in apele calde ale Mediteranei si de unde poti admira spectaculosul apus de soare. Are o locatie peivilegiata, pe plaja alba Cala Triada si inconjurat de gradini
Distante: cativa kilometri pana in San Antonio,si foarte aproape de golfurile insulei Cala Dhort Cala Campe, Cala Bassa.
Facilitati hotel: dedicat cuplurilor, familiilor si prietenilor, activitatile din cadrul hotelului se potrivesc tuturor, exista aici o piscina care include si o piscina pentru copii precum si o zona de sezlonguri Bali in apropiere de cea de a doua piscina din zona de relaxare inconjurata de gradini.Pentru copii exista loc de joaca separate. Pentru ca vacanta sa fie de neuitat, in cadrul hotelului se organizeaza show-uri 5 seri pe saptamana, muzica live, Hawaiian night, Flower Power Night, petrecere la piscina cu barbeque si o data la 15 zile se organizeaza Ibizan Party sau petrecerea traditionala la piscina.

Dotari Camere: paturi single pentru 2 persoane,sau pat matrimonial in camera Marital,aer conditionat, baie echipata, Tv satelit, seif gratuity, uscator de par, telefon si balcon.

Pachet supliment All Inclusive: bauturile se pot servi intre orele 10:00-23:00 si anume, Coca Cola, Fanta Orange, Seven up Apa tonica suc si apa mineral, produse imbuteliate, bere, bauturi calde, vinul casei alb si rosu, lichioruri nationale. Snack-urile se servesc intre orele 11:00 aaa 18:00 selectie de sandwishuri, inghetata si patisserie. Restaurantul ofera mic dejun, pranz si cinam buffet style.Micul dejun intre orele 08:00 -10:30, pranzul 13:30-15:00, cina 19:30-21:30 Oaspetii platesc bauturile imbuteliate, alcoolul international si pachetul de inghetata.

Atractii: Ibiza este o insula vizitata in deosebi in lunile iulie si august, insa si lunile iunie sau septembrie devin din ce in se mai accesate deoarece in aceasta perioada au loc petrecerile de deschidere si inchidere a cluburilor care la fel de spectaculoase ca petrecerile din sezon. Ibiza se defineste prin soare, plaja, oameni frumosi si multa distractie. O combinatie ce face din insula sa fie capitala mondiala a muzicii electronice.

Plaje populare:Playa de las Salinas, Playa den Bossa sunt cele mai populare, aici au loc petrecerile cele mai faimoase ale verii,En Figueretas este plaja cea mai centrala, Playa Ex Cavallet, este plaja unde se practica nudismul, Cala Jondal este plaja unde va puteti bucura de muzica faimosului local Blue Marlin, cala San Vincente este plaja dedicata familiilor si celor ce doresc sa se relaxeze intr o zona mai linistita.

Cluburi Ibiza: Privilege Ibiza, Pacha Ibiza, Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Es Paradis Ibiza, Eden Ibiza,Martina.