Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ALADDIN BEACH RESORT 4*- Hurghada,Egipt

Aladdin Beach Resort isi intimpina turistii si ofera toate conditiile pentru o sedere placuta, atat pentru familii , cat si pentru oameni de afaceri. Fie ca practica sport sau cauta odihna , turistii pot inota cateva lungimi de bazin in piscine sau practica tenisul sau voleiul de plaja sau se pot relaxa in centrul spa, la sauna sau prin terapii prin masaj. Sezlongurile ademenitoare si umbrelele de soare asteapta turistii pe terase si in gradina.

Prezentare oficiala hotel:
https://aladdin-beach-resort.hotel-hurghada.com/en/

Relaxare: Pentru momente de relaxare, turistii pot savura de la bar o selectie de beri, sucuri de fructe si bauturi racoritoare. De asemenea , turistii se pot relaxa si cu tratamentele care includ bai de aburi si servicii de masaj, dar si la piscina unde pot savura bauturi de la bar, sau efectiv se pot relaxa stand la soare.

Cea mai apropiata plaja:
Turistii au acces direct la plaja, plajele Alladin/Jasmine si Solano situate la 600.

Servicii de masa:
Cele 3 restaurante din cadrul resortului servesc o varietate de specialitati ale bucatariei internationale , atat meniu tip buffet cat si a la carte. La restaurantul nr 3 se servesc si specialitati turcesti. Micul dejun tip buffet este servit in fiecare dimineata . La barul din holul resortului turistii pot savura bauturi racoritoare, sucuri de fructe, bere , precum si o diversitate de specialitati si gratare.

Servicii pentru copii: Resortul ofera servicii si divertisment pentru familii: canale TV pentru copii, porti de siguranta pentru copiii mici, echipament de joaca pentru exterior,topogane,carti, DVD-uri, muzica pentru copii, babysitting (contra cost), muzica/spectacol live, happy hour, club pentru copii, animatori, teren de joaca , animatori, teren de tenis(contra cost).

Localizare: Hotelul este situat la 13,2 km de aeroportul Hurghada International. Datorita locatiei privilegiate , turistii au acces direct la sporturile nautice FunFly, aflate la 2,8 km. Parcul acvatic Sindbad se afla la 10km . Parcul acvatic Jungle este usor accesibil de la Aladdin Beach Resort Hurghada. Hotelul este situate la cateva minute de PrimaSol Titanic Aquapark.
Partiile din apropiere sunt potrivite pentru iubitorii de schi.

Facilitati hotel:
Resortul dispune de: receptie (24h), serviciu de concierge, agentie de turism, bancomat, lobby ,bar, restaurante a la carte si bufet, internet (contra cost), centru spa,piscina deschisa pe tot parcursul anului , sezlonguri sau paturi de plaja, bar la piscina, piscina incalzita, room service, parcare, magazine, spa si centru de wellness (cost suplimentar), sala de fitness(cost suplimentar), tenis de masa, spectacol de seara, sala de conferinte, meja zilnic, spalatorie si calcatorie (contra cost), transfer la si de la aeroport (contra cost),gradina, terasa, acces direct la plaja, parcare gratuita.

Facilitati camere: Resortul Alladin Beach detine 539 camere confortabile, fiecare camera oferind climatizare, o zona de bucatarie, o zona de relaxare si TV cu ecarn plat si canale prin satelit, precum si un dulap. Majoritatea camerelor au vedere la Marea Rosie. De asemenea fiecare camera dispune de cuptor cu microunde, masina de spalat vase si aragaz. Resotul detine mai multe tipuri de camere:
Budget Double Room - acest tip de cazare detine un pat dublu sau 2 paturi twin.

Basic Room - acest tip de cazare detine un pat dublu sau 2 paturi twin.

Family Two Room Double Room - acest tip de cazare detine 2 paturi twin sau 1 pat dublu sau 2 paturi duble. Camerele sunt interconectate intre ele. Tip de masa All Inclusive.

Family Suite - acest tip de cazare detine un pat dublu.

Superior Single Room - acest tip de cazare detine 1 pat single si are vedere la gradina si la piscina.

Superior Triple Room - capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 3 persoane. Camerele au vedere la gradina si la piscina. Tip de masa All Inclusive.

Economy Triple Room - capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este de 3 persoane. Camerele au vedere la gradina.

Family Room - capacitatea maxima de cazare a acestui tip de camera este 2 adulti cu 2 copii. Camerele sunt dotate cu 1 pat dublu sau 1 pat dublu si 2 paturi twin, baie, chicineta, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, masina de spalat vase, TV. De asemenea camerele au vedere la gradina si acces la internet. Tip de masa : All Inclusive.

Economy Room - camerele sunt dotate cu 2 paturi twin sau 1 pat dublu sau 1 pat dublu, baie, chicineta, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, masina de spalat vase, TV. De asemenea camerele au vedere la gradina si la piscina.

Superior Double Room - camerele sunt dotate cu 1 pat simplu sau 2 paturi twin sau 1 pat dublu sau 1 pat dublu, acces la internet, balcon/terasa, baie, chicineta, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, masina de spalat vase, TV. De asemenea camerele au vedere la gradina si la piscina.

Standard Twin Room - camerele sunt dotate cu 2 paturi twin sau 1 pat dublu (capacitate maxima de cazare 3 persoane), acces la internet, balcon/terasa, baie, chicineta, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, masina de spalat vase, TV. De asemenea camerele au vedere la gradina si la piscina.

Standard Single Room - acest tip de cazare este dotat cu un pat simplu si are vedere la gradina si la piscina.

Standard Triple Room - capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane. Camerele au terasa/balcon si vedere la gradina si la piscina.

Basic Single Room - acest tip de cazare este dotat cu un pat simplu.



Facilitati

24-hour reception
Hotel Safe
Currency Exchange
Bar(s)
Restaurant(s)
Conference Room
Internet access
WLAN access
Room Service
Laundry Service
Car Park
Shops
Hairdresser
Air conditioning
Kids Club
Playground
Nightclub
Theatre
Cloakroom
Café

Locatie