Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riviera

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Situat la adăpost de marea agitație, acest hotel pe plajă se află în centrul stațiunii Port el Kantaoui.

Facilitati camere:

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Accesul la internet, telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Facilitati hotel:

Sunt disponibile 24 de Suite Junior, 12 suite și 239 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.