Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sani Asterias Suites (Sani-Kassandra)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 80 km de aeroportul internațional din Salonic "Macedonia", la 45 de minute cu mașina, 20 de minute cu elicopterul. Un hotel unic de tip boutique, care oferă cazare în apartamente decorate elegant.
În 2012, 2014 și 2015, Sani Resort a primit premiul Conde Nast Traveler Russia ca fiind "Cel mai bun hotel din străinătate".


Recomandari

SANI ASTERIAS este un paradis în inima complexului SANI RESORT, situat lângă portul SANI MARINA. Hotel de tip boutique unic, format din 57 suite elegante, propria plajă privată, oferă oaspeților o atmosferă relaxantă de lux și intimitate absolută. Decorul realizat din materiale naturale. Scopul SANI ASTERIAS este de a crea cele mai bune condiții pentru o vacanță de neuitat! Hotelul a fost creat pentru cei mai exigenți turisti care prețuiesc intimitatea și serviciile superioare.

 


Descriere camere

Total 57 suite: Junior Suites BF/MF (~50 mp), Suites BF/MF (~60 mp), Deluxe Suites BF (~90 mp), Suites Family 2 Bedrooms BF (~85 mp), Suites Family Deluxe 2-Bedrooms BF/MF (~100-105 mp), Three Bedroom Deluxe Suites with Private Pool (~180 mp).

 

Facilitati camere: ferestre mari, din podea pana in tavan, care ofera privelisti magnifice spre Marea Egee si spre Muntele Olimp sau spre port. Baie spatioasa, din marmura, jacuzzi si, separat, o cabina de dus, 2 lavoare, oglinda cosmetica, uscator de par, halat de baie de lux, papuci (inclusiv pentru copii), cantar, articole de baie exclusiviste marca Anne Semonin, pat dublu queen-size, saltele de pat confortabile Dream Bed, lenjerii de pat exclusiviste, pilote pufoase, perne suplimentare, mobilier italian, Tv plasma, canale prin satelit (canal de muzica), CD/DVD-player, acces la internet Wi-Fi – gratuit, jocuri video (Wii), sistem de boxe pentru iPod si iPhone, telefon, aer conditionat individual, seif electronic, mini-bar, dispozitiv pentru  prepararea ceaiului si  a cafelei, aparat de cafea Nespresso in toate suitele hotelului, balcon/terasa cu mobilier din rattan. Servicii de menaj si pregatirea patului seara, livrare presa zilnic (la cerere). Clock room service.

La sosire - o sticla de vin de marca si un cos cu fructe.

 

Junior Suite BF/MF (~ 50 mp), situate la etajul al doilea. Balcon cu vedere spre mare sau spre port. 

Suite  BF/MF(~ 60 mp) sunt situate la primul etaj. Sunt alcatuite dintr-un dormitor separat si un salon. Vedere directa spre mare sau spre port. 


Deluxe Suite BF (~ 90 mp). Vila cu un singur etaj. O baie cu jacuzzi si o baie cu cabina de dus, salon cu zona de servit masa, un dormitor, un semineu si un dressing. Acces direct la mare. 

Family Suite 2 Brooms (~ 85 mp) sunt situate la primul etaj al vilei. Living, 2 dormitoare, 2 bai, acces direct la mare. 

Two Bedrooms Deluxe Family Suite BF/MF (~ 100-105 mp). Doua bai, una cu jacuzzi si cealalta cu cabina de dus, salon cu zona de servit masa, doua dormitoare. Vedere spre mare (la cele de la etajul 2 al unei vile) sau spre port (la cele situate intr-o vila cu un singur etaj)

New!Three Bedroom Deluxe Suites with Private Pool (~180 mpSituat in apropiere de plaja. Piscina privata (45 m), zona in aer liber (in gradina, terasa - 310 mp). Intrerupatoare speciale pentru familiile cu copii. Trei camere decomandate, living cu dinning room, trei bai de lux, patru televizoare cu ecran plat.

2018 - Serviciu de majordom!
Sani Resort este renumit pentru cele mai înalte standarde ale serviciilor. Serviciul Butler este un serviciu nou, datorită căruia fiecare moment al vacanței dvs. va fi cu adevărat de neuitat. Personalul calificat a primit o pregătire specială și este certificat de British Butler Institute. În timpul șederii dvs. în hotel și în afara acestuia, vă veți bucura de toată atenția.
Serviciul Butler este oferit gratuit tuturor oaspeților care stau în apartamente cu două și trei dormitoare la Hotelul Sani Dunes.
Înainte de sosire, majordomul dvs. se va asigura că toate solicitările și dorințele dvs., inclusiv pregătirea meselor speciale și dietetice, sunt îndeplinite. Dacă în timpul sejurului sărbătoriți un eveniment important pentru dvs., majordomul vă va ajuta să rezervați un restaurant, precum și să urmați toate pregătirile necesare.
În timpul sejurului dvs. - La sosire, veți fi întâmpinat de șoferul dvs. personal, care vă va aranja rapid check-in-ul, vă va asigura că bagajele dvs. sunt livrate rapid în camera dvs. și, de asemenea, vă ajută să aranjați și să vă împachetați bagajele. El va încerca să satisfacă toate dorințele dvs., de la rezervarea de mese în restaurante la curățarea camerei de seară la un moment convenabil pentru dvs. Butlerul este la dispoziția dumneavoastră pe întreaga dvs. vacanță.
La momentul plecării de la hotel - majordomul va încerca să vă facă plecarea din hotel cât mai calmă și mai confortabilă.