Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSSIDI PARADISE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul inconjurat de munti si paduri de pini, este locul perfect pentru o vacanta linistita, in care nimic nu deranjeaza si nu perturba atmosfera linistita. Fiind situat intr-un mic sat pescaresc, Possidi, fara viata de noapte, hotelul este recomandat celor care doresc o vacanta relaxanta, linistita, precum si celor care doresc sa exploreze zona. Pe plaja cu nisip, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Intrarea in apa este cu pietre.

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune plus (mic dejun si cina bufet, cu suc, apa si cafea incluse la cina) sau all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi locale, ceai si cafea cu prajituri dupa-amiaza). Hotelul are un restaurant si un bar la piscina.

Localizare
Hotelul este amplasat pe malul marii, in localitatea Possidi, pe primul brat al peninsulei Halkidiki, Kassandra. In apropiere exista cateva taverne.

Site Web
http://possidi-paradise-hotel.com

Spa & Wellness
In ceea ce priveste zona de recreere si rasfat, turistii se pot bucura de sala fitness, sauna, hammam, masaj, piscine interioara, tratamenete faciale si corporale.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie tenis de masa, sala de jocuri, sporturi nautice in apropiere, biblioteca, sala de fitness, seri tematice de 2 ori pe saptamana cu muzica si dans.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie