Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO CARRAS - MELITON BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul hotelier se afla pe malul marii, pe o plaja de nisip de 9 km si este inconjurat de 1700 hectare de verdeata. aeroportul din Salonic este la 110 km, iar in orasul cosmopolit Neos Marmaras se poate ajunge in cateva minute cu taxiul pe apa. Hotelul este recomandat celor care isi doresc sa imbine relaxarea cu activitati sportive.

SPA & Welness
Centrul SPA detine: piscina interioara cu apa de mare, piscina de thalasso-terapie, jacuzzi, 6 hidro-bai, sauna, baie de aburi, diverse tipuri de dusuri, 2 centre fitness, sali pentru tratamente, terapii in apa de mare incalzita, camera de relaxare, manichiura, pedichiura, coafura. Accesul este permis doar persoanelor peste 16 ani. Copiii sub 16 ani au acces la piscina incalzita intre orele 14:00-17:00 numai in prezenta unui parinte.

Sport si divertisment
Pentru a se bucura pe deplin de o vacanta activa, oaspetii hotelului au la dispozitie: piscine exterioare si interioare, programe de divertisment, sporturi nautice (contra cost), club de noapte/DJ, animatori, calarie, diving, centru SPA, inchiriere biciclete, karaoke, tenis de masa, cazino, teren de golf, teren de tenis.

Localizare
Hotelul se afla pe o plaja de nisip lunga de 9 km si presarata cu peste 20 de golfulete, la 110 km de aeroportul din Salonic, pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki. In cateva minute se poate ajunge cu taxiul pe apa in oraselul Neos Marmaras, unde se afla numeroase baruri, restaurante si magazine. Hotelul are un teren de golf cu 18 gauri.

Site web
http://www.portocarras.com

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Se poate opta si pentru suplimnet de cina, sau pranz si cina. Hotelul are un restaurant tip bufet deschis zilnic pentru micul dejun si cina, un restaurant cu autoservire deschis zilnic pentru pranz, un bar-restaurant deschis toata ziua, un restaurant bufet deschis la micul dejun si cina si unde au acces doar rezidentii camerelor tip Suite, un bar la piscina si un bar pe plaja.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat

Locatie