Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORT MARINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

7,7 Booking.com/3.5 Tripadvisor Localizat la est de orasul Salonic, Xenios Port Marina este unul dintre cele mai populare resorturi din Halkidiki. Pefkohori este un sat mic unde se afla hotelul si este cunoscut ca fiind resortul cu una dintre cele mai frumoase privelisti. Aici turistii se pot bucura de o vacanta linistita, cu soare si cu o priveliste mirifica asupra Marii Egee. Drinks & Food
Hotelul ofera clientilor posibilitatea de a lua cina in restaurantul a la carte, iar de-a lungul zilei oaspetii pot folosi barul principal sau barul de langa piscina.

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina exterioara si de o piscina pentru copii. De asemenea, turistii pot practica urmatoarele sporturi: volei pe plaja, hidrobiciclete, sporturi pe apa (scuba diving, plimbare cu banana, jet ski).

Localizare
Hotelul se afla pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, la 3 km de satul Pefkohori, 109 km de centrul orasului Salonic si 84 km fata de Aeroportul International Salonic.

Facilitati

Hotelul se afla la 350 m distanta de plaja. Dispune de: un restaurant a la carte, 2 baruri, unul din ele fiind aflat langa piscina exterioara, camera de bagaje, parcare si centru de inchiriat biciclete.