Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Sermilia Resort (Psakoudia Sithonia)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, Psakoudia (lângă Gerakini), la 75 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Noul hotel luxos este situat in localitatea pitoreasca Psakoudia, in centrul peninsulei Halkidiki, despartit de plaja de nisip doar de o strada. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite, cu conditia de a consuma ceva de la barul de pe plaja. Barul de pe acoperisul hotelului ofera vederi panoramice spre Marea Egee.


Recomandari

Hotel de lux situat pe plaja, stil modern, bar pe acoperiș cu vedere panoramică, restaurant, baruri, centru SPA cu complex de saună, piscină în aer liber, zonă de relaxare, camere confortabile, animație pentru adulți și copii, podele de sport și dans, nivel.

Restaurant
Hotelul are un restaurant in care se serveste micul dejun (7:00-10:00), pranzul (12:30-15:00) si cina (19:00-22:00) bufet si unde se organizeaza seri tematice (pescareasca, arabeasca, greceasca, italiana, live cooking), un bar pe acoperis (18:00-01:00), un bar in hol (7:00-1:00) si un bar la piscina (8:00-20:00).

Descriere camere

Total 102 camere: Doubles Promo (~18 mp), Singles & Doubles Standard (~18-21 mp), Doubles Standard 4 pax (~21 mp), Doubles SV (~18-21 mp), Suites (~32 mp), Suites SV (~32 mp), 3 Suites Family (~44 mp).

Facilitati camere: aer condiționat, mini-bar, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), baie (cadă / duș), uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă, TV satelit, balcon / terasă.

Double Promo (~ 18 mp) Capacitate maxima 2 persoane. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Single & Double Standard (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere).
Double SV (~ 18-21 mp) Pat dublu, canapea (în unele camere), vedere la mare.
Double Standard 4 pax (~ 21 mp) Pat dublu, pat suplimentar - o canapea si un pat pliabil cu o saltea standard.
Suite (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două incaperi, terasă. Camerele sunt separate printr-o ușă glisantă, într-o cameră - o canapea, un fotoliu; în a doua cameră - pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Suite SV (~ 32 mp) O suită confortabilă cu două camere, terasă;, camerele sunt separate de o ușă glisantă, într-o cameră este o canapea, un fotoliu; în a doua cameră - un pat dublu SAU o suită în plan deschis, separată de un perete (pat dublu, în spatele peretelui este o canapea). Pat suplimentar pentru a patra persoană - pat pliabil cu o saltea standard.
Family Suite (~ 44 mp) Suită spațioasă cu două camere, cu terasă și chicinetă (cuptor cu microunde, ceainic electric). Într-o cameră există o canapea; într-un dormitor separat cu o ușă - un pat dublu. Baie cu WC și încă un WC separat.

Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.
În camere:
Standard: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase.
Suite / Family suite: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase, bere și vin.
Facilități pentru prepararea de ceai și cafea: Suite / Family suite.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului se pot relaxa la piscina exterioara cu sezlonguri, prosoape si umbrele gratuite, cu o carte din biblioteca hotelului, pot juca un tenis de masa, sau darts, isi pot mentine forma in centrul fitness, sau pot lua parte la diversele activitati organizate de animatori (concursuri si competitii, ateliere de pictura, lectii de gatit, actorie, etc), sau la spectacolele din fiecare seara cu muzica live, seri tematice, petreceri sau discoteca. Cei care doresc sa exploreze imprejurimile pe mare pot inchiria iahtul cu motor al Cronwell Lines, de 8 persoane. Amatorii de natura se pot inscrie la scoala de echitatie aflata la 20 km de hotel, pentru a explora padurile peninsulei calare.

WEB:
https://sermilia.cronwell.gr/en/

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi
Parcare
Acces Imediat la PLAJA

Locatie