Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristoteles Holiday Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Peninsula Athos, la 3 km de orașul Ouranoupoli, la 113 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Hotelul este situat în apropiere de Ouranoupoli, de unde puteți face o croazieră în jurul coastei de sud-vest a Muntelui Athos. Se compune din zece clădiri de cate două și trei etaje. Suprafața totală este de 134.000 mp.


Recomandari

Stil amfiteatru, o gamă largă de camere, teritoriu vast, centru spa, restaurante, baruri, programe sportive și de divertisment, acces la internet, club pentru copii, servicii de conferințe, sport, animație ușoară.


Descriere camere

Total 250 de camere: Double Rooms SV/GV (~16 mp), Doubles 3 pax SV (~16 mp), Doubles Superior SV (~30-35 mp), Doubles Superior 4 pax (~30-35 mp), Family 2 Rooms (~40-45 mp), Maisonettes (~40-45 mp).

Facilitati camere: aer condiționat, frigider, TV satelit, telefon, cada / duș, cosmetice de baie, uscător de păr și fier de calcat (la cerere - cu garanție), seif (gratuit), balcon / terasă.

Double GV Situate în zona superioara a hotelului (acces la camere pe scări), condiții standard in camera. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Double Room SV Localizate în zona superioara a hotelului, acces la camere pe scări. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Vedere la mare.
Double Rooms 3 pax Situate pe deal, acces la camere pe scări. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Pentru a treia persoană - canapea sau pat de o persoană.
Double Superior SV Pat dublu și canapea (sau 1 pat de o persoană).
Double Superior 4 pax Pat dublu și 2 paturi de o persoană. Pat suplimentar - canapea sau pat standard.
Family 2 Rooms 2 camere. Intrarea în prima cameră cu 2 paturi de o persoană (în unele camere o canapea) și dormitor separat (cu ușă) cu pat dublu.
Maisonette Tip duplex. La nivelul inferior - pat dublu, la etajul superior - 2 paturi de o persoană (în unele camere - canapea sau pat de o persoană). 15 minute de masaj (gratuit) pentru fiecare oaspete (peste 18 ani) - o singură dată pe sejur.
Băutură de bun venit la sosire.


Tip de pat suplimentar - standard / canapea / fotoliu-pat / pliabil.
Curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei - la fiecare 3 zile.