Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anastasia Resort & Spa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com Certificat de excelenta Trip Advisor Hotelul este situat pe malul marii, la 3 km de cel mai apropiat sat pescaresc (Nea Skioni) si departe de alte hoteluri. Se recomanda cuplurilor si amatorilor de vacanta relaxanta. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!SPA & Welness
Zona SPA a hotelului, dotata cu piscina cu jacuzzi, sauna, hammam, masaj, salon de infrumusetare, ofera o experienta de neuitat.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet, sau all inclusive. In restaurantul principal se servesc micul dejun bufet bogat (7:30-10:00), sau continental (10:00-11:00), pranzul bufet (12:30-14:00) si cina bufet (19:30-21:30). Cei care pleaca foarte devreme pot solicita cu o zi inainte micul dejun la pachet. Barul de la piscina este deschis intre 9:00-01:00 si intre 12:00-15:00 serveste pranzul A la carte.

Sport si divertisment
Hotelul are o piscina exterioara, un bazin pentru copii, centru SPA, teren de joaca pentru copii, sala de fitness, sporturi nautice, volei pe plaja, tenis de masa, teren de tenis, animatie ziua si seara.

Localizare
Situat pe malul marii, langa plaja cu nisip, hotelul se afla la 3 km de cel mai apropiat sat pescaresc, departe de alte hoteluri. Sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt gratuite pentru oaspetii hotelului. La 7 km de hotel se gasesc cateva baruri, iar la 25 km, in Kallithea, centrul vietii de noapte, se afla cateva discoteci, muzica live si bouzouki.

Facilitati

Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Wi-Fi
Parcare

Locatie