Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDER THE GREAT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Kassandra, legendara peninsula din Halkidiki. Accesul care plaja se realizeaza cu usurinta, hotelul fiind situat la o distant de 80m fata de plaja de nisip. Prin prisma localizarii si a serviciilor oferite, hotelul asigura locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!SPA & Welness
Turistii se pot rasfata si relaxa, dupa o zi de plaja sau cumparaturi in cadrul centrului SPA din apropierea hotelului ( contra cost).

Site web
https://paphotels.gr/home-alexander

Drinks & Food
Turistii pot savura delicatese variate in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurantul principal tip bufet Roxani, restaurantul a la carte in aer liber Antonis Tavern unde se servesc preparate traditional grecesti si preparate din bucataria internationala. De asemenea, turistii se pot relaxa si savura cocktailuri exotice in Kassandra Deck Bar, cu terasa spatioasa, unde turistii pot admira mare si spatiile verzin din jurul hotelului.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste petrecerea timpului liber si relaxarea, turistii au la dispozitie urmatoarele activitati: volei pe plaja, baschet, biliard, tenis de masa, teren de tenis, piscina exterioara, petreceri pe plaja si la piscina, seri de dans folcloric, cursuri de gatit.

Localizare
Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Kassandra legendara peninsula din Halkidiki.In apropierea hotelului se afla Kalithea ( la circa 3km) si Kriopigi ( la circa 1.7km). Accesul care plaja se realizeaza cu usurinta, hotelul fiind situat la o distant de 80m fata de plaja de nisip.

Facilitati

Piscină

Locatie