Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Toaca Bellevue


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Toaca Bellevue, Gura Humorului va intampina cu cele mai bune oferte de cazare din Bucovina, asigurandu-va toata experienta pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie una pe cinste.

Facilitati camere
Camerele au un decor clasic subliniat de culori vibrante, menit sa asigure oaspetilor tot confortul pe parcusrul sederii. O parte din camere dispun de balcon cu priveliste spre zona Voronet si partia de ski Soimul sau spre Obcinile Bucovinei. Detin urmatoarele facilitati : TV-LCD, telefon, wireless, mobilier din lemn masiv, minibar, cosmetice de baie, uscator de par, cabina de dus, fier si masa de calcat la cerere.

Facilitati hotel
Cum Bucovina este cunoscuta pentru ospitalitea sa, Hotelul Toaca Bellevue, Gura Humorului va asteapta cu nenumarate facilitati, oferindu-va cazare in cele 35 de camere pentru un sejur placut si memorabil. Privelistea minunata asupra orasului, facilitatile si decorul primitor vor transforma sederea dumneavoastra intr-o experienta unica. Hotelul dispune de: bar, terasa, restaurant, camere cu balcon, inchirieri rummy/ table/ saniute, lift, wireless, serviciu de trezire.

Localizare
Hotelul Toaca Bellevue este situat in apropiere de renumitul Voronet, pe cel mai inalt platou a orasului Gura Humorului, cu vedere panoramica asupra imprejurimilor si a partiei de ski. Hotelul va ofera cazare si servicii de 4 stele intr-o zona mirabila si plina de prospetime, cu traditii vii, care poarta numele de Bucovina. Elegant si confortabil, Toaca Bellevue este locul unde te vei simti ca acasa iar gama diversificata de servicii, atentia pentru detalii, profesionalismul si disponibilitatea iti vor face sederea cat mai placuta.

In cazul in care nu exista disponibilitatea aleasa de dvs pe site, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa rezervari@hashastravel.ro

Locatie