Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piatra Pinului - Vila Turistica


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Petrece un sejur relaxant la Vila Turistic Piatra Pinului, in frumoasa Bucovin, unde istoria si pitorescul se imbin perfect cu agrementul. Te poti bucura de minunile naturii din imprejurimi, precum rezervatiile naturale Piatra Pinului si Piatra Soimului, de plimbri cu telescaunul, de partide de schi in sezonul rece sau de linistea pdurii din spatele locatiei.
Dispuse pe 3 nivele, 31 de camere spatioase si luminoase, dintre care 20 matrimoniale, 8 twin si 3 apartamente, te imbie s rmai la noi, avand acel aer clasic, familiar si primitor in acelasi timp. Toate sunt prevzute cu balcon propriu, internet, TV, telefon, minibar si aparate de aer conditionat.
Te poti relaxa la centrul SPA dotat cu piscin, saun uscat, saun umed, salin, jacuzzi si sal de fitness.
Vei putea gusta cele mai rafinate preparate in restaurantul cu produse gourmet ARINICA ***, meniu aa la cartea, pus la dispozitia tuturor doritorilor, indiferent dac sunt cazati sau nu la noi.
Sala pentru conferinte si evenimente corporate este proiectat cu mult elegant si rafinament. Are o capacitate de 50 de locuri, fiind special dotat si amenajat pentru a satisface toate necesittile unui astfel de spatiu.
Barul si zona de lobby, concepute intr-un stil sobru, sunt dotate cu canapele, fotolii, semineu si televizoare pentru petrecerea timpului liber, pentru a savura o cafea, un cocktail sau un pahar de vin.
Locul de joac interior este situat in imediata apropiere a zonei lobby bar, astfel incat printii se relaxeaz si copiii se pot juca in voie.
Locul de joac exterior este dotat cu tobogane, zone de ctrat, leagne si balansoare.
Terasa exterioar cu 40 locuri are o priveliste minunat spre pdure.
Parcarea este supravegheat video.