Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fondat in 2008, Hotelul Aldi are o arhitectura moderna perfect adaptata la cerintele actuale ale pietei, oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie in sejurul dumneavoastra. Situat la numai 10 minute de centrul orasul Gura Humorului si 35 minute de orasul Suceava, este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul si imprejurimile cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Aldi va propune camere spatioase si confortabile precum si amabilitatea unui personal bine calificat ca garantie pentru un sejur reusit.

Va punem la dispozitie 68 de locuri de cazare repartizate in 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple, 2 camere single si un apartament, dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, Tv cablu, fiecare camera avand balcon propriu.

Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica. Aceste camere au o arhitectura diferentiata, sunt silentioase si confortabile, dispunand de dotari noi, moderne, conform standardelor de trei stele.

Restaurantul hotelului, situat la parterul cladirii, va sta la dispozitie oferindu-va servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine.

Deasemenea hotelul dispune de bar de zi cu terasa, bar de noapte si billiard.