Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Riviera Marina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Riviera Marina are acces direct catre plaja, respectiv Playa del Cura, ce o gasim in sudul insulei. Un hotel confortabil, family friendly, datorita pozitiei privilegiate, ideal pentru iubitorii de soare si care cauta relaxare.

Distante
-> 3 km de orasul Puerto Rico
-> 2 km de Playa de Amadores
-> 9 km fata de Puerto de Mogan
-> 2.8 km fara de terenul de golf
-> 22 km de Rezervatia Naturala Dunele din Maspalomas
-> 22 km fata de Aquapark-ul din Maspalomas
-> 25 km fata de parcul Palmitos
-> 50 km fata de aeroportul Gran Canaria

Puncte de interes
-> Parcul Palmitos
-> Parcul Rural Nublo
-> Rezervatia Naturala Dunele din Maspalomas

Atu-uri
-> Amplasat pe plaja
-> Loc de joaca pentru copii

Facilitati hotel: receptie Wi-Fi in toata cladirea, un restaurant, 2 baruri dintre care unul in interiorul hotelului iar cel de-al doilea la piscina, 2 piscine cu apa dulce, sezlonguri si umbrele la piscina gratuite in functie de disponibilitate, prosoape la piscina se pot achizitiona in schimbul unui depozit. Hotelul are si piscina pentru copii precum si un loc de joaca destinat acestora.
Activitati: biliard contra cost, darts inclus numai la pachetul all inclusive, tenis de masa inclus numai la pachetul all inclusive, animatie, muzica live si ocazional show-uri.
All inclusive: micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim bufet, intre orele 16:00-18:00 cafea, prajituri si patisserie,11:00-16:00 snacks, bauturile alcoolice cat si cele fara alcool se pot consuma intre orele 10:00 23:00.

Tipuri de camere
-> Double Standard
-> Double Sea View
-> Junior Suite Sea View

Dotari camere: Hotelul este dispus pe 5 etaje cu un numar total de 160 unitati, decorate modern. Toate camerele au fie balcon fie terasa, TV plasma, TV satelit, Wi-Fi gratuit, seif cu extra taxa, aer conditionat. Camerele de tip junior suite au in dotare chicineta si au un living separate de dormitor, camerele family au un dormitor si 1 living cu canapea extensibila si chicineta.
Important: camerele family nu sunt renovate iar camerele duble cu vedere la mare se afla de la etajul 2 pana la etajul 5.