Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOPESAN VILLA DEL CONDE RESORT & THALASSO

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lopesan Villa Del Conde \Resort & Thalasso 5* se află la 800 de metri de rezervaţia naturală Maspalomas si oferă un decor pitoresc şi vedere spre ocean de la locaţia sa de pe Plaja Meloneras. Arhitectura resortului este ce similara cu a unui oras de pe insula, cu o piata centrala, gradini si case impunatoare, fermecatoare cu balcoane suspendate din lemn. Receptia resortului este una spectaculoasa, o adaptare autentica a uneia dintre cele mai vcehi biserici din Gran Canaria, cu 2 turnuri principale, un turn cu clopot si cupola centrala.Site Web
http://www.lopesan.com/en/hotel-lopesan-villa-del-conde-resort_1l4.html

SPA & Welness
Centrul de spa se întinde pe 1,200m² şi este situat chiar pe malul mării. Are băi turceşti, o saună africană, piscină de flotaţie şi circuit hidrotermal, hidroterapie. Sunt disponibile o serie de tratamente la un cost suplimentar.

Drinks & Food
Restaurantul hotelului pune la dispozitia turistilor 5 restaurante, dintre care restaurantul “Ovo” este A la carte, precum si un bufet, un restaurant mediteranean şi unul italian. “Alpendre Salt Grill” serveşte un bufet de salate mare, în timp ce “Patio Café” oferă prăjituri şi clătite. Există 6 baruri, unul dintre ele oferind muzică live.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor teren de tenis, biliard, sala fitness

Localizare
Hotelul Lopesan Villa Del Conde \Resort & Thalasso 5* se află la 800 de metri de rezervaţia naturală Maspalomas si oferă un decor pitoresc şi vedere spre ocean de la locaţia sa de pe Plaja Meloneras.