Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOPESAN BAOBAB RESORT

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lopesan Baobab Resort 5* este situat in Costa Meloneras (Gran Canaria), la 300m de plaja Maspalomas si dunele sale, foarte aproape de farul din Maspalomas si promenada maritima. Resortul fascineaza prin arhitectura spectaculoasa inspirata de continentul african, cu culori calde, cat si a gradinilor frumoase subtropicale.Un pod de lemn care traverseaza un impresionant peisaj de apa ii va conduce pe turisti catre zona exotica de receptie.De acolo se ajunge in superba gradina tropicala cu mai multe piscine, iazuri, cascade si plaje de nisip, cu colibe africane.SPA & Welness
Centrul “Africa Spa”, cu cost aditional, include: piscina interioara, sauna, masaj, diferite tratamente faciale sau corporale, printre care se numara si o procedura caracteristica vecinului continent, Africa, „baia faraonilor”.

Drinks & Food
Restaurantul hotelului pune la dispozitia turistilor 2 restaurante cu servire bufet, restaurant cu gratar la piscina (servire à la carte; specialitati din peste proaspat, homar sau toate tipurile de carne la gratar), restaurant à la carte cu specialitati africane precum si baruri: Lobby Bar (situat langa receptie, este ideal pentru a savura o cafea buna), River Pool Bar (barul tropical de la piscina), Cascade Pool Bar (situat in zona grotelor hotelului, in interiorul cataractelor, este specializat in bauturi su specific african), bar Africa Lodge (in acest cafe bar situat in edificiul principal al hotelului se ofera cocteiluri, produse de patiserie fina, produse alimentare usoare, precum si cele mai bine cafele din Africa.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor activitati sportive in hotel gratis: aerobic, darts, fitness, ping – pong, volei, waterpolo sau activitati sportive in hotel cu cost aditional: biciclism, biliard, scuba diving. Activitati sportive in apropierea hotelului, cu cost aditional: bowling, golf, echitatie, mini – golf, paddle, surf, tenis, waterski, windsurf, program de animatie diurna si nocturna (reprezentatiile nocturne includ spectacole cu foc, dans african pe scena situata langa coliba africana, in aer liber); iubitorii golfului au la dispozitie terenurile de golf „Lopesan Meloneras Golf” si „Maspalomas Golf”, situate la 3 km de hotel, cu cost aditional. Pentru clientii care fac rezervari anticipate pentru golf, personalul hotelului va organiza gratuit transferul catre si de la terenul de golf.

Localizare
Hotelul Lopesan Baobab Resort 5* deschis publicului in data de 01.10.2009, este situat in Costa Meloneras (Gran Canaria), la 300m de plaja Maspalomas si dunele sale, foarte aproape de farul din Maspalomas si promenada maritima. Aeroportul din Las Palmas de Gran Canaria se afla la 40km de hotel, portul de agrement la 2 km, iar la 100m de acesta este zona comerciala cu baruri, restaurante, magazine, discoteci, cazinouri.