Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DON GREGORY BY DUNAS -ADULT ONLY-


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Dunas Don Gregory este situat langa plaja Las Burras din Gran Canaria, in statiunea San Agustin. Aeroportul este la 25 km distanta. Facilitati hotel: Hotelul Dunas Don Gregory are piscina exterioara (incalzita iarna), sezlonguri si umbrele, ofera prosoape de plaja cu garantie. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai si fitness, masaj, teren de tenis, terasa de plaja pentru nudisti, tenis de masa, biliard si sala de jocuri, restaurant, bar la piscina, Internet corner, piano bar cu muzica live. Facilitati camere: Toate camerele de la Don Gregory ofera aer conditionat si balcon/terasa privata cu vedere la Oceanul Atlantic. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, baie cu dus, feon, WiFi gratuit si se pot inchiria contra cost minibar si seif.

Localizare:

Hotelul Dunas Don Gregory este situat langa plaja Las Burras din Gran Canaria, in statiunea San Agustin. Aeroportul este la 25 km distanta.

Facilitati hotel:

Hotelul Dunas Don Gregory are piscina exterioara (incalzita iarna), sezlonguri si umbrele, ofera prosoape de plaja cu garantie.
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai si fitness, masaj, teren de tenis, terasa de plaja pentru nudisti, tenis de masa, biliard si sala de jocuri, restaurant, bar la piscina, Internet corner, piano bar cu muzica live.

Facilitati camere:

Toate camerele de la Don Gregory ofera aer conditionat si balcon/terasa privata cu vedere la Oceanul Atlantic. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, baie cu dus, feon, WiFi gratuit si se pot inchiria contra cost minibar si seif.