Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Magnus Galati se afla in apropiere de cea mai importanta zona comerciala a orasului Galati si de Faleza Dunarii, fiind ideal pentru relaxare atat pentru cei care calatoresc in interes de afaceri, cat si pentru turistii aflati in vacanta.
Plimbandu-se pe Promenada Dunarii, oaspeii pot ajunge la biserica istorica Precista si la Gradina Botanica. De asemenea, acetia pot vizita Muzeul de Arta Vizuala, Muzeul de Istorie si Muzeul de Stiintele Naturii, toate aflate in centrul orasului.
Camerele spatioase sunt amenajate confortabil, oferind cele mai noi facilitati, precum minibar gratuit si acces la internet wireless.
Hotelul Magnus are sali de conferinte cu echipament de calitate, cu o capacitate de pana la 100 de persoane. Acestea sunt adecvate pentru intalniri de afaceri, traininguri si numeroase alte tipuri de activitati. In colul de afaceri, oaspeii au la dispozitie 3 laptopuri, precum si servicii de telefonie, fax si copiere.
Restaurantul Magnus servete preparate din bucataria tradiionala romaneasca i vinuri locale.