Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vega****


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un concept inovativ de ospitalitate, un mix reușit intre facilitățile specific turismului de afaceri și ale celui de relaxare: Vega Hotel reprezinta destinația ideala pentru turiști individuali sau grupuri de turiști, dar și pentru orice tip de Evenimente, corporate, sociale sau private.

O unica destinație Hotel Vega – amplasate pe malul Dunării, ideal poziționat în categoria 3*, trei segmente de piața perfect acoperite (turismul de afaceri, cel de relaxare și evenimentele de orice fel), dar și patru motive de a alege vega hotel: confort și siguranță, gastronomie urbana și internațională, facilități complexe, proximitatea și excelenta panorama asupra Dunării. Simplu, ca 1, 2, 3, 4…

Ideea de complex hotelier este întărită de prezenta, în același areal, a tuturor elementelor ce concura, în mod tradițional, la imaginea produsului turistic complet: spatii de cazare (69 la număr) extrem de variate, un restaurant clasic, un bistro și doua terase de vara, un centru de evenimente foarte spațios și versatil, un cochet centru SPA și o nava de croaziera destinata evenimentelor private și croazierelor pe Dunăre în proximitatea locațiilor Vega Hotel.

Experienta de pana acum în domeniul hotelier se regăsește din plin în serviciile de calitate pe care le oferim, în dotările suplimentare de care va veți bucura pe parcursul șederii, în serviciile de restaurant cu materii prime de cea mai buna calitate achiziționate cu preponderenta de la producători autohtoni.

Regândite în etape succesive de modernizare, întotdeauna cu o atenție speciala pentru detalii, spatiile de cazare se caracterizează prin suprafețe generoase, dotări de cea mai buna calitate, facilități moderne și prin spectaculoasa panorama asupra Dunării.


Confort, siguranță și relaxare – indiferent de scopul vizitei în Galați alegeți sa trăiți experienta autentica a unui hotel din brandul Vega Hotels. Trăiți clipe de neuitat alături de echipa Vega Hotels, pe malul Dunării gălățene, bucurându-vă de senzaționalele obiective turistice din zona.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Room Service
Bar
Lift
Mobilier extern
Seif
Fumatul interzis
Cafenea
Monitorizare video 24h
Meniuri dietetice
Meniu copii
Acces pe baza de card
Sala de fitness
Snack Bar
Recepție
Sală conferință
Aer condiționat
Camere nefumători
Terasă
Zonă fumători
Parcare păzită
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Parcare pe stradă
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Birou informații
Facilități masă evenimente
Recepție 24h
Serviciu curățenie
Serviciu lustruire încălțăminte
Facilități persoane cu dizabilități
Facilități camere VIP

Locatie