Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FALEZA Hotel***


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul FALEZA by Vega, ideal situat pe malul Dunării , lângă VEGA Hotel, exact în punctul 0 al orașului Galați, binecuvântat de valurile Dunării, este locul unde vibe-ul urban prinde viata. Complet renovat și redecorat în 2019, designul interior al hotelului impresionează cu amenajări moderne și emană energie pozitiva, începând cu primirea luminată de valurile Dunării până la camerele la modă, în culori vibrante.

Adăugând valoare celor 3 stele pe care le poarta, cele 73 de camere din 6 tipuri diferite au fost concepute cu gust, cu mobilier din lemn masiv de stejar, dotate cu toate facilitățile. Garantam oaspeților Faleza Hotel by Vega, o atmosfera relaxanta, de liniște, dar unde se simte și vibrația orașului. Cele 2 restaurante din incinta hotelului, cu terase animate și favorizate de deschiderea panoramica asupra Dunării, aflate în topul gastronomiei gălățene, creează amintiri inedite la Faleza Hotel by Vega.

Faleza Hotel by Vega te invita sa descoperi în orașul binecuvântat de Dunăre, confortul și dotările de 3 ***, vibrația culorilor din decorurile alese, rafinamentul și ospitalitatea, toate într-un nou concept, Vegahotels. Atmosfera creata de proximitate hotelului, Dunărea în toată splendoarea ei, Biserica fortificata Sf Precista cu grădinile sale – monument istoric, simbol al orașului, completează cadrul de poveste oferit de Faleza Hotel by Vega.

Descoperă o locație de poveste, trăiește visul dunărean, la Faleza Hotel by Vega! Doar împreună putem cerea amintiri!

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Room Service
Bar
Cafenea
Monitorizare video 24h
Meniuri dietetice
Meniu copii
Acces pe baza de card
Snack Bar
Sală conferință
Aer condiționat
Terasă
Zonă fumători
Parcare păzită
Parcare pe stradă
Mic dejun în cameră
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Serviciu lustruire încălțăminte
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie