Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasre: Hotelul este situat in centrul istoric si administrativ al orasului, la numai cateva minute de Port si de Zona libera.

Dotari generale: restaurant.

Dotari camere: TV, minifrigider -la cerere, baie cu dus.

Numar total camere: 84
Single:21
Duble:54 - 45 camere cu doua paturi si 9 cu pat matrimonial.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Apartmente junior: 3 - tip garsoniera.
Triple: 3
Sali de conferinta:
- In cadrul Centrului de Afaceri Dunarea situat in interiorul Complexului hotelier Dunarea, clientii beneficiaza de: Sali de training cu capacitati de 10-20 persoane, dotate cu echipament modern; Sali de tratative, cu capacitati de 40-60 de persoane, dotate cu echipament modern; Sala multifunctionala Club Andy's, cu capacitate de 150 de persoane, care poate gazdui diverse tipuri de evenimente corporate: receptii, cocktailuri, conferinte, lansari, aniversari de firma, etc.

Servicii: clientii au posibilitatea sa beneficize de excursii, circuite, servicii de ticketing si multe alte servicii turistice.

Servicii masa: serviciile de masa sunt oferite in Restaurantul Rapsodia care invita clientii sa savureze cu preparate specifice bucatariei traditionale romanesti intr-un cadru intim si primitor. In perioada anotimpului cald, oaspetii se pot relaxa pe o terasa cocheta.

Locatie