Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO LYKIA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Sentido Lykia Resort & Spa are o locație la malul mării, fiind înconjurată de păduri de pini. Plaja Ölüdeniz se află la 3 km de proprietate. Aeroportul Dalaman este situat la 71 km.

Facilitati hotel:
Hotelul oferă o plajă cu nisip și pietriș de 750 de metri lungime, 19 piscine, un teren de golf cu 3 găuri și facilități de spa. Proprietatea pune la dispozitie piscine încălzite, aflate atât în aer liber, cât şi în interior, precum şi o piscină exclusiv pentru adulţi. Centrul spa include hamam și o serie de masaje. De asemenea, sunt disponibile facilităţi pentru sporturi nautice şi un centru de fitness. Sentido Lykia Resort & Spa pune la dispoziție 9 restaurante care servesc mâncăruri alese din bucătăria internațională. Puteţi savura preparate din bucătăria italienească şi cea orientală sau fructe de mare. Sunt, de asemenea, disponibile 10 baruri, 2 cafenele şi o cramă.

Facilitati camere:
Camerele spațioase ale proprietății Sentido Lykia Resort & Spa au vedere la mare, la piscină sau la grădină. Toate camerele includ TV prin satelit, aer condiționat, minibar și Wi-Fi gratuit. Fiecare cameră oferă și balcon.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie