Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAJESTY CLUB LYKIA BOTANICA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Lykia Botanika Beach & Fun Club (ex. Majesty Club Lykia Botanika) este situat la 42 km de aeroportul orasului Dalaman, la 17 km de orasul Fethiye, la 2 km de statiunea Yaniklar, la 300 m de plaja proprie.

Facilitati hotel:
Hotelul oferă o plajă privată, o piscină în aer liber, un parc acvatic, o baie turcească şi facilităţi spa. Restaurantul hotelului asigură o selecţie bună de preparate culinare, pregătite de o echipă de bucătari şefi. Barul serveşte băuturi locale şi de import. Există şi un restaurant à la carte, care oferă specialităţi din fructe de mare. Clientii se pot bucura de sporturi nautice precum schi nautic, scufundări şi plimbări cu banana gonflabilă. De asemenea, sunt disponibile excursii cu barca şi paraşutism.

Facilitati camere:
Construit in anul 1989, cu o suprafata totala de 22.000 m2, ultima renovare : 2009.
Hotelul este alcatuit din 7 cladiri cu 2 si 3 nivele:
-81 standard room (max. 2+1 pers., 20 m2);
-10 suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 50 m2)
-74 family room cu o camera (un dormitor spatios, sunt si camere cu paturi suprapuse, max. 4 pers., 25:30 m2)

Facilitati de relaxare (gratuit):
Hotelul dispune de baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis cu suprafata din beton (ziua), inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, biliard, sporturi acvatice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, discoteca (cu intrare), internet wireless (in lobby si la bar).

Facilitati (contra cost):
Masaj, sporturi acvatice cu motor, cursuri de diving.

Facilitati copiii:
Piscina, tobogan acvatic, loc de joaca, mini-club (4-12 ani).

Facilitati plaja:
Plaja propie, nisip/pietris. Platforma. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie