Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanul Hora Romaneasca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hanul Hora Romaneasca, este amplasat in statiunea Eforie Sud este Situat la aproximativ 2 km fata de plaja din Eforie Sud si la 3 minute de mers pe jos de Lacul Techirghiol.

Descriere: Hanul Hora Romaneasc este una dintre cea mai noi locatii de pe litoral, destinat evenimentelor si turistilor deopotriv, inaugurat in luna septembrie 2018, dup ample lucrri de reamenajare. Cladirea a fost construit si dat in folosint in perioada 1953-1962, avand o arhitectur in stil Brancovenesc, urmrind linia vechilor constructii boieresti ridicate la intemeierea statiunii Eforie Sud.
De altfel, acum ofera oaspetilor sai camere aboierestia amenajate cu mobilier din lemn masiv, televizor, minibar, internet wireless.
Pentru servirea meselor, in incinta complexului este amenajat un restaurant taranesc, care a reunit in meniu preparate traditionale din diferite zone ale tarii.

Cazare:
Camere duble superior:
Hanul Hora Romaneasc v pune la dispozitie 16 camere duble de calitate superioar pentru sejurul dumneavoastr. Camerele includ baie proprie, paturi duble, televizor (televiziune prin cablu), internet wireless, minibar/rcitor si usctor de pr.
Apartamente:
Hanul Hora Romaneasc v pune la dispozitie 3 apartamente pentru sejurul dumneavoastr. Apartamentele sunt alctuite din cate 2 camere cu paturi duble, hol si baie proprie. Ambele camere sunt dotate cu televizor (televiziune prin cablu) si internet wireless. Apartamentele includ minibar/rcitor si usctor de pr.


Servicii gratuite: parcare, comenzi taxi, trezire la ora dorit, primire fax, primire corespondent.
Servicii cu plat: coafur, manichiur, pedichiur, spltorie si curttorie de haine.


Restaurant: Hanul Hora Romaneasc isi propune s fie o reflexie a culturii Romanesti si a traditiilor populare din toat tara. Ne dorim s fim un exponent al ospitalittii si gastronomiei Romanesti.
De aceea, am hotrat s ne aprovizionm in principal de la productori locali, si s cutm cele mai bune retete pentru oaspetii nostri.
Vinul casei este special imbuteliat pentru noi, este de productie mica si nu se gaseste in comertul clasic.