Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EXCELSIOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Excelsior este situat pe faleza din Eforie Sud. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, terasa, sala de conferinta (30 de locuri), magazin incinta, teren de tenis, volei, baschet, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, rummy, sah, table, etc.), parcare gratuita, telefon, acces internet, room-service, pastrare valori. Hotelul dispune de 137 de camere duble dispuse pe 4 nivele. Facilitati camere: TV-cablu ,frigider (minibar), apa calda non-stop (avand centrala proprie), jumatate din camere au balcoane cu sezlonguri si partial cu aer conditionat, cealalta jumatate din camere (fara balcoane) sunt dotate integral cu aer conditionat.
Hotelul Excelsior este situat pe faleza din Eforie Sud. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, terasa, sala de conferinta (30 de locuri), magazin in incinta, teren de tenis, volei, baschet, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, rummy, sah, table, etc.), parcare gratuita, telefon, acces internet, room-service, pastrare valori. Hotelul dispune de 137 de camere duble dispuse pe 4 nivele. Facilitati camere: TV-cablu, frigider (minibar), apa calda non-stop (avand centrala proprie), jumatate din camere au balcoane cu sezlonguri si partial cu aer conditionat, cealalta jumatate din camere (fara balcoane) sunt dotate integral cu aer conditionat.
Descriere camere:
TV-cablu, frigider (minibar), apa calda non-stop (avand centrala proprie), jumatate din camere au balcoane cu sezlonguri si partial cu aer conditionat, cealalta jumatate din camere (fara balcoane) sunt dotate integral cu aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, terasa, sala de conferinta (30 de locuri), magazin incinta, teren de tenis, volei, baschet, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, rummy, sah, table, etc.), parcare gratuita, telefon, acces internet, room-service, pastrare valori. Hotelul dispune de 137 de camere duble dispuse pe 4 nivele.
Locatie:
Hotelul Excelsior este situat pe faleza din Eforie Sud.