Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja. Facilitati hotel:receptie, restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift (corpurile A si C), seif la receptie, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita, internet wireless gratuit, contra-cost: fax, spalatorie. Hotelul dispune de 3 corpuri: Corpul A care dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, si corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente. Toate cele trei corpuri ale hotelului au in total 105 camere duble si 12 apartamente. Facilitati camere: cada sau cabina dus pentru camere, cada cu hidromasaj pentru apartamente, telefon, internet wireless, aer conditionat, frigider, tv lcd cu cablu, balcon.
Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja. Facilitati hotel: receptie, restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift (corpurile A si C), seif la receptie, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita, internet wireless gratuit, contra-cost: fax, spalatorie. Hotelul dispune de 3 corpuri: Corpul A care dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, si corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente. Toate cele trei corpuri ale hotelului au in total 105 camere duble si 12 apartamente. Facilitati camere: cada sau cabina dus pentru camere, cada cu hidromasaj pentru apartamente, telefon, internet wireless, aer conditionat, frigider, tv lcd cu cablu, balcon.
Descriere camere:
cada sau cabina dus pentru camere, cada cu hidromasaj pentru apartamente, telefon, internet wireless, aer conditionat, frigider, tv lcd cu cablu, balcon.
Descriere facilitati:
receptie, restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift (corpurile A si C), seif la receptie, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita, internet wireless gratuit, contra-cost: fax, spalatorie. Hotelul dispune de 3 corpuri: Corpul A care dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, si corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente. Toate cele trei corpuri ale hotelului au in total 105 camere duble si 12 apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja.