Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fortuna

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Hotel Fortuna 3 stele Eforie Nord este amplasat in centrul Statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.
Complet renovat , Hotel Fortuna ofera cazare in camere duble si apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, televizor, balcon, internet wireless. Pentru siguranta turistilor, spatiile comune ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.




Dotari generale
: 159 spatii cazare, din care 143 camere duble (matrimoniale si twin) si 16 apartamente

WHITE CRUISE SNACK-BAR
Snack barul ofera micul dejun si pranzul bufet suedez / a la carte, precum si bauturi, cocktaluri diversificate, intr-o ambianta deosebita, insotita de susurul fantanii muzicale.


AQUA FORTY!!!
Taramul de poveste nu a fost niciodata mai aproape! Feeria stropilor de apa racoritori ce izvorasc din iepurasi, masinute, cerculete intregesc spiritul de vacanta al intregii familii!! Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului.


OASIS SPA!!!!
Oasis Spa include sauna uscata, masaj, Jacuzzi si o zona de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului, in limita disponibilitatii.

BABY STEPS!!!
- carucioare gratuite in limita disponibilitatii, pentru copii intre 0-1.99 ani, oferita in baza certificatului de nastere


Alte facilitati!
Bar si terasa
Piscina exterioara cu apa sarata
Piscina pentru copii cu apa incalzita
Loc de joaca exterior pentru copii
Loc de joaca interior
Dicertisment pentru copii
Mini centru SPA exterior
Business corner
Internet wireless
Camera pentru bagaje

Dotari camere: Camerele duble sunt mobilate cu pat matrimonial sau 2 paturi de cate o persoana, sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta. Camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, conexiune internet wireless, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, baie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, suport pentru rufe, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie si sistem de acces pe baza de cartela.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si o camera de zi dotata cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.




Facilitati pentru copii in camera dubla: - In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 11.99 ani Gratuit, fara pat suplimentar asigurat; pentru patul suplimentar se ahita 35% din valoarea unui loc de cazare
- Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de patut gratuit, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
- Copiii cu varsta cuprins intre 12-15,99 ani, achita 65% din contravaloarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Se accepta un singur copil cu varsta intre 12-15,99 ani, in camera dubla.
- Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti
- In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de masa integral, indiferent de varsta copilului.


Facilitati masa copii
- Copiii intre 0-6.99 beneficiaza de gratuitate la mic dejun si demipensiunea bufet
- Copiii intre 7-11.99 achita 15 lei/zi/persoana mic dejun, respectiv 49 lei/demipensiune
- Copiii peste 12 ani achita 30 lei/zi/persoana mic dejun, respectiv 98 lei/ demipensiune
Daca se contracteaza masa sub forma de bonuri valorice, nu beneficiaza de reduceri si nu este obligatorie pentru copii.

Servicii masa:
Micul dejun si pranz bufet, se servesc la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestuia sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese. La pranz e inclus open bar apa, cafea, suc draft, bere draft, vinul casei.

Pentru ALTE MESE se vor acorda bonuri valorice. Acestea se elibereaza la receptia hotelului in ziua cazarii si se pot consuma, indiferent de valoare, la oricare din restaurantele enumerate mai jos:
- Restaurant Doneli
- Restaurant Grand
- Restaurant Coralis
- Terasa Lebada
- Terasa Litoral



NU se accepta animale de companie!