Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coralis


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Coralis se afla foarte aproape de faleza, la 2 minute de plaja, 5 minute de centru si baile reci. La 50 m de unitate se afla sanatoriul Ana Aslan (hotel Europa), iar la 300 m se afla baza de tratament Traian. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant, bar, terasa, zona pentru fumatori, aer conditionat, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, incalzire, seif, presa, camere de familie, camere pentru nefumatori, menaj zilnic, room service, internet wireless, parcare, cost suplimentar: fax/copiator, spalatorie. Unitatea dispune de 17 camere duble, 9 camere triple si 3 apartamente. Facilitati camere: internet wireless, uscator de par, baie cu cada, balcon, aer conditionat, baie cu dus, minibar, TV cablu.
Descriere camere:
internet wireless, uscator de par, baie cu cada, balcon, aer conditionat, baie cu dus, minibar, TV cablu.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant, bar, terasa, zona pentru fumatori, aer conditionat, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, incalzire, seif, presa, camere de familie, camere pentru nefumatori, menaj zilnic, room service, internet wireless, parcare, cost suplimentar: fax/copiator, spalatorie. Unitatea dispune de 17 camere duble, 9 camere triple si 3 apartamente.
Locatie:
hotelul se afla foarte aproape de faleza, la 2 minute de plaja, 5 minute de centru si baile reci. La 50 m de unitate se afla sanatoriul Ana Aslan (hotel Europa), iar la 300 m se afla baza de tratament Traian.