Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ApartHotel ATMOSPHERE cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atmosphere Apartments Eforie Nord este o locatie noua, construita in anul 2022. Aparthotel Atmosphere este pozitionat in centrul statiunii, in apropiere de zona Belona, chiar pe faleza din statiune, la doar 10 metri de plaja. Reprezinta astfel o varianta de cazare ideala pentru cei care doresc sa se bucure, la mica distanta de locul cazarii, atat de plaja, cat si de zona de promenada sau de zona in care sunt amplasate magazinele si restaurantele din Eforie Nord.

Aparthotel Atmosphere este format din studiouri si apartamente cu doua camere, o parte dintre ele avand asigurata o vedere deosebita la mare. Studiourile si apartamentele au in dotare si o chicineta dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Toate unitatile de cazare au balcon.

Apartamentele Atmosphere cu 2 camere:
sunt formate din living, chicineta deschisa, loc pentru servit masa, dormitor, balcon si baie. Pot fi cu vedere la mare sau cu vedere la statiune.
Au in dotare aer conditionat cu filtru de purificare a aerului, 2 televizoare Smart (Netlix, HBO Go), internet, dulap pentru haine, pat matrimonial, canapea extensibila in living, masa cu scaune. Chicineta este dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Baia este cu dus, si se asigura prosoape si produse de igiena. Capacitate maxima de cazare: 4 adulti si 1 copil pana in 12 ani.

Studiourile:
sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial, chicineta deschisa, loc pentru servit masa, baie si balcon. Unele studiouri au vedere spre mare. Au in dotare aer conditionat cu filtru de purificare a aerului, televizor Smart (Netlix, HBO Go), internet, dulap pentru haine, pat matrimonial, masa cu scaune. Chicineta este dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Baia este cu dus, si se asigura prosoape si produse de igiena. Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani.

La cazare, apartamentele sunt predate cu set de lenjerie si prosoape. In cazul vacantelor mai lungi, acestea se schimba o data pe saptamana in mod gratuit, sau contra-cost, ori de cate ori se solicita.


Taxele locale se achita la fata locului.