Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Allegro


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord,Hotel Allegro clasificat la trei stele constituie o buna optiune pentru petrecerea unui concediu sau a oricarui tip de sejur impreuna cu prietenii sau familia.
Hotelul dispune de 36 spatii de cazare repartizate in 16 camere duble si 2 apartamente. Fiecare camera este dotata cu mobilier modern, racitor, TV, aer conditionat, baie proprie,acces internet.
Descriere camere:
Descriere camere Camerele au in dotare mobilier nou, TV/cablu, frigider, aer conditionat, baie cu dus sau cada, balcon (partial). Suprafata camera dubla: 25 mp Suprafata camera tripla: 38 mp Suprafata apartament: 42 mp
Descriere facilitati:
- parcare gratuita - internet wireless - loc de joaca pentru copii FACILITATI PENTRU COPIII CAZATI IN CAMERA CU DOI ADULTI : 0 – 7 ani inclusiv – pentru 1 copil gratuit fara pat suplimentar; 8 – 14 ani inclusiv – 25% din tariful de cazare/camera, cu pat pliant suplimentar ; Al doilea copil indiferent de varsta – 25% din tariful de cazare/camera, cu pat pliant suplimetar.
Locatie:
Str. 23 August, nr. 15, Eforie Nord, Romania (vis-a-vis Gradina Perla)
Atractii turistice:
Eforie Aqua Park Teatrul de vara
Politici:
Sosirea si plecarea: Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 14:00 Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12:00 Politica de anulare: Orice anulare a rezervarii se va face numai in scris (e-mail la adresa rezervari@qholiday.ro). Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea se va plati taxa de anulare echivalenta cu suma rezervarii.