Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Azur 2 stele Eforie Nord este situat la doar 50 de metri de plaja, in zona Debarcader.
Este un hotel renovat integral, care ofera conditii bune de cazare. Astfel, camerele au mobilier nou, aer conditionat, televizor, grup sanitar propriu, minibar.

Dotari camere: Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, televizor, minibar, parchet, internet wireless. Unele camere au balcon.


Masa: se serveste sub forma de fisa cont sistem bon valorice, la autoservire - pizzerie Maria, data deschidere 26.05, la Restaurant Natalia a la carte, data deschidere 26.05, sau la restaurant Astoria, a la carte, data deschidere 26.06.
PACHETELE CU MIC DEJUN, DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 17.99 ANI, se poate achizitiona ca serviciu suplimentar.


OFERTA SPECIALA! La fiecare 90 lei pentru masa, hotelul va da 100!


Facilitati copii in camera cu 2 adulti:

- 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar achita 50% dintr-un loc de cazare
- copil intre 12-17.99 ani achita 50% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii (0-11.99 ani ), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita 50% din tariful unui adult si beneficaza de pat suplimentar;
- al treilea adult in dubla cu pat suplimentar achita un loc intreg