Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Este o constructie noua (2009) si moderna, situata in partea de sud a statiunii Costinesti la circa 100 m de plaja, in zona Golfului Francez. Facilitati hotel Hotelul dispune de 41 camere duble si 5 garsoniere, repartizate pe 6 etaje, restaurant, terasa, lounge bar, room service, lift, parcare, sala de conferinte, bar de zi, loc de joaca pentru copii. Descriere camere Camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, televizor, DVD, minibar, aer conditionat, balcon, telefon, internet wireless gratuit,seif, mobilier nou.
Este o constructie noua (2009) si moderna, situata in partea de sud a statiunii Costinesti la circa 100 m de plaja, in zona Golfului Francez.
Descriere camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, televizor, DVD, minibar, aer conditionat, balcon, telefon, internet wireless gratuit,seif, mobilier nou.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 41 camere duble si 5 garsoniere, repartizate pe 6 etaje, restaurant, terasa, lounge bar, room service, lift, parcare, sala de conferinte, bar de zi, loc de joaca pentru copii.