Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Brandusa este situat in centrul statiunii Durau. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, terasa, sala de biliard, parcare gratuita, pastrarea bagajelor si obiectelor de valoare, trezirea clientilor la cerere; contra-cost: plimbari cu sania/ caruta, facilitati partie de ski, calcatorie/spalatorie, rezervaribilete CFR/avion, organizari excursii la principalele obiecive turistice din zona. Hotelul dispune de 42 locuri in camere cu 2, 3 paturi si suite: 12 camere duble, 3 camere triple, 3 suite (2 dormitoare, hol, baie). Facilitati camere: tv color-cablu, telefon cu linie internationala, baie cu cada si dus.
Descriere camere:
tv color-cablu, telefon cu linie internationala, baie cu cada si dus.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, terasa, sala de biliard, parcare gratuita, pastrarea bagajelor si obiectelor de valoare, trezirea clientilor la cerere; contra-cost: plimbari cu sania/ caruta, facilitati partie de ski, calcatorie/spalatorie, rezervaribilete CFR/avion, organizari excursii la principalele obiecive turistice din zona. Hotelul dispune de 42 locuri in camere cu 2, 3 paturi si suite: 12 camere duble, 3 camere triple, 3 suite (2 dormitoare, hol, baie).
Locatie:
Hotel Brandusa este situat in centrul statiunii Durau.