Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://www.duni.bg/hotels_belleville.html

SPA & Wellness
Turistii se pot bucura de acces in cadrul centrului SPA unde se vor relaxa in cadrul salii de fitness, saunei ori la jacuzzi.

Drinks & Food
Turistii cazati la hotel Belleville pot servi masa ori consuma diferite bauturi alcoolice si nonalcoolice in cadrul restaurantelor si barurilor complexului. Astfel, acestia se pot delecta cu specialitati locale si internationale la restaurantele principale si cele a la carte, ori la snack bar sau la cel situat langa piscina.

Sport si divertisment
Turistii se pot bucura de piscina exterioara, in jurul careia sunt amplasate sezlonguri si umbrele de soare, terenuri de tenis, spectacole de animatie, petreceri la plaja complexului, divertisment.

Localizare
Hotelul Belleville 4* este situat la 250 m fata de plaja, in apropierea zonei cu paduri linistite. Datorita pozitionarii sale, ofera vedere minunata asupra golfului, dar si acces facil catre orasul Sozopol, situat la doar 10 minute de mers cu masina.

Locatie