Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Hotel Egreta

   Dunavatu De Jos, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

New Hotel Egreta este situat in Delta Dunării, in Dunăvatul de Jos, şi oferă acces gratuit la o piscină sezonieră in aer liber, WiFi gratuit in toate zonele și o grădină cu terasă acoperită și loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție o parcare gratuită.

Toate camerele și suitele au vedere la grădină, aer condiționat, minibar, Smart TV, cutie de valori și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și halate de baie. Suitele au o zonă de relaxare cu canapea şi un balcon.

Restaurantul de la Egreta serveşte specialităţi locale din peşte şi mancăruri internaţionale. La un cost suplimentar, oaspeții au acces la o zonă de divertisment cu biliard, bowling, darts și tenis de masă. Un teren de fotbal este, de asemenea, disponibil.

Proprietatea are un ponton și mai multe bărci cu care se pot organiza excursii şi partide de pescuit in Delta Dunării, la un cost suplimentar. Gara din Tulcea este la 45 km, iar hotelul oferă servicii de transfer la aeroport.


In cazul in care nu exista disponibilitatea aleasa de dvs pe site, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa rezervari@hashastravel.ro