Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELTA DREAMS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflată intr-o zonă liniştită din Dunavăţu de Jos, in sudul Deltei Dunării, pensiunea Delta Dreams oferă camere cu aer condiţionat, baie privată şi acces gratuit la internet WiFi, un restaurant şi o piscină in aer liber.

Camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un balcon sau o terasă cu vedere la lacul Barcaj şi o baie privată cu duş, articole de toaletă gratuite, halat şi papuci.

Pensiunea Delta Dreams include un bar şi un restaurant care oferă specialităţi din peşte. Facilităţile de grătar pot fi utilizate la un cost suplimentar. Există magazine la doar 10 metri de proprietate, precum şi un restaurant la 500 de metri.

Casa oferă acces gratuit la sala de fitness şi la piscina sezonieră in aer liber. Accesul la saună este disponibil la un cost suplimentar. La cerere, se pot organiza excursii cu barca in Delta Dunării.

Canalul Sfantul Gheorghe din Delta Dunării şi Lacul Murighiol se află la 10 km. Puteţi găsi lacul Barcaj şi o staţie de autobuz la 5 minute de mers pe jos. Gara din Tulcea este la 40 km.