Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Biota Boutique (Adult Only)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflata in Dunavatu de Jos - sat in comuna Murghiol, la 46 de km facuti pe sosea de orasul Tulcea, aceasta pensiune este una dintre cele mai laudate din Delta, primind multe note de 10 in review-urile pe net: pentru ospitalitatea gazdelor, mancare excelenta, curatenie si confortul intregii case.
Piscina, cada cu hidromasaj si dus exterior, toate cu apa incalzita, grill profesional si cuptor ceramic cu lemne, sezlonguri cu saltele, terasa si locuri de relaxare in curte, restaurant cu produse proapete si bucatarie traditionala specifica locului, bar cu autoservire deschis non-stop, biciclete de inchiriat, barci cu motor ancorate la pontonul pensiunii - pentru plimbari in Delta, fotografiere de pasari si peisaje, pescuit.

Toate dormitoarele au aer conditionat, wi-fi gratuit pe toata proprietatea, tv, paturi cu saltele de foarte buna calitate, din spuma cu memorie, bai cu prosoape si cosmetice, uscator de par, izolare fonica si termica.
Va aratam separat cele doua tipuri de dormitoare, diferentiate prin design dar si prin dimensiune. Oricum, toate sunt decorate odihnitor, cu mult bun gust.
Apartament cu 2 camere - un dormitor, living cu canapea si terasa proprie.
Queen Room
O particularitate a acestui tip de camera cu pat matrimonial o reprezinta fereastra larga spre dus, dar care are jaluzea, in cazul in care se doreste intimitate.


Demipensiunea include mic dejun si cina. Meniul nu este a la carte, acesta se stabileste de comun acord cu hotelierul.