Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WYNDHAM MARINA

   Dubai Marina, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Wyndham Dubai Marina este un hotel de lux, cu vedere impresionantă la Marea Arabiei si la zona Dubai Marina. Statia de metrou si tramvai JLT se află la doar 10 minute de mers pe jos şi oferă legături spre cele mai importante cartiere de afaceri, centre comerciale si puncte de atractie faimoase din Dubai. http://www.wyndhamdubaimarina.com/Website
http://www.wyndhamdubaimarina.com/

Spa & Wellness
Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie un centru spa, o saună și o baie de aburi.

Drinks & Food
Localul Range oferă preparate la grătar și include un bar, iar la Essence se poate lua masa pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare la Cafe Azur, care se află în lounge-ul din hol. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de o piscina in aer liber si o sala de sport.

Localizare
Wyndham Dubai Marina este un hotel de lux, cu vedere impresionantă la Marea Arabiei și la zona Dubai Marina. Stația de metrou și tramvai JLT se află la doar 10 minute de mers pe jos şi oferă legături spre cele mai importante cartiere de afaceri, centre comerciale și puncte de atracție faimoase din Dubai. La Aeroportul Internațional Dubai se poate ajunge cu mașina în 30 de minute. Serviciul de transfer la plajă este oferit gratuit. Hotelul are parcare cu valet.