Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK HOTEL IBN BATTUTA GATE

   Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel
Parte a renumitului lant international hotelier Movenpick, hotelul impozant este situat pe Sheikh Zayed Road, langa Mall Ibn Battuta- sapte malluri intr-unul singur, la 10 minute cu masina de zona Dubai Marina si Emirates Mall, hotelul are shuttlebus la clubul privat de la plaja Palm Jumeirah. Aeroportul Intenational din Dubai este la aprox 30 min cu masina. Hotelul are WiFi gratuit!

Facilitati
Hotelul construit si amenajat in stil marocan modern are 396 de camere si suite, 8 restaurante - ce ofera preparate specifice inspirate de calatoria marelui exploratorului arab Ibn Battuta (Marco Polo al Orientului) si baruri, club de noapte, piscina in aer liber, centru fitness, SPA, WiFi gratuit.

Camere
Camerele spatioase au TV LCD, baie cu dus si cada, minibar, aer conditionat si seif, uscator de par, ceas cu alarma, cosmetice in baie, Internet Wi Fi gratuit.

*Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 302 euro/pers, Copil 6-11.99: 151 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!