Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MADINAT JUMEIRAH AL NASEEM

   Jumeirah, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere
Jumeirah Al Naseem at Madinat Jumeirah este cel mai nou resort de lux din Dubai, deschis in anul 2016 de grupul Jumeirah. Amplasat pe o intindere uimitoare si nesfarsita de coasta privata, complexul ofera o senzatie proaspata de energie, exuberanta si entuziasm. Atmosfera autentica a Arabiei, impreuna cu frumusetea naturala a regiunii, facilitatile numeroase, spatiile de cazare de lux si serviciile ireprosabile transforma vacanta dumneavoastra intr-una de poveste, inimaginabila.
Noul complex este format din doua hoteluri grandioase de tip boutique, Jumeirah Al Qasr si Jumeirah Mina A’Salam, 29 de case traditionale de vara Jumeirah Dar Al Masyaf, 7 vile Jumeirah Malakiya, un amfiteatru cu 1000 de locuri, centru de divertisment – Madinat Arena, club pentru copii – Sindbad’s Kids Club si parc acvatic Wild Wadi Waterpark. Toate aceste facilitati sunt conectate prin 3km de gradini amenajate si cai navigabile. In plus, complexul dispune de un centru de fitness si un centru Spa, precum si de un centru comercial Souk Madinat Jumeirah. In imediata apropiere sunt unele dintre cele mai interesante atractii ale orasului, precum si zona comerciala, pentru care se ofera transfer gratuit cu autobuzul.
Oaspetii au la dispozitie 430 de spatii de cazare foarte luxoase si spatioase, cu dotari de ultima ora.

Camere
Designul interior contemporan este inspirat din dunele de nisip, cerul albastru, briza marii si traditiile beduinilor din Dubai. Balcoanele si terasele extinse ofera vederi spectaculoase la mare, gradinile amenajate ale complexului, bazinele de inot si Burj Al Arab Jumeirah. Baile au dimensiuni generoase si caracteristici arabe.

Dotari camera
Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, baie proprie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie si papuci, balcoane mobilate, minibar, zona de relaxare cu canapea si fotolii, internet wireless gratuit, telefon, TV LCD program satelit, radio, fier si masa de calcat, ziare gratuite in fiecare dimineata, seif, serviciu zilnic de curatenie.

Facilitati hotel:
Hotelul are camere cu vedere la mare sau gradina, restaurante internationale, baruri, club de noapte, piscine in aer liber, plaja privata, centru fitness, SPA, acces la restaurantele a la carte din intregul complex Madinat Jumeirah si WiFi gratuit

Mentiuni
Hotelul ofera parcare gratuita pentru oaspeti.
Nu sunt acceptate animalele de companie in hotel.
Hotelul accepta carduri de credit American Express, Visa, Diners Club si MasterCard.

*Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 1086 euro/pers, Copil 4-11.99: 333 eur/pers, Copil 0-3.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!