Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND MILLENNIUM DUBAI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Grand Millennium Dubai este situat la doar 10 minute cu masina de Mall of Emirates si portul de agrement din Dubai Marina. Dubai Media City si Internet City sunt, de asemenea, la doar 2 km de hotel, iar Aeroportul International Dubai este la aproximativ 30 de minute de mers cu masina.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o piscina pe acoperis, cu vedere panoramica la oras.
Oaspetii hotelului au la dispozitie locuri de parcare gratuite. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Se ofera transport la Jumeirah Beach Park cu plaja amenajata si la mall-uri. Hotelul dispune de o piscina, centru SPA si o sala de fitness unde clientii se pot relaxa si face miscare.
Grand Millennium are o varietate de restaurante și baruri. Restaurantul asiatic de la etajul 18 are bucătărie în plan deschis şi oferă vedere la Golful Arabiei şi la linia de coastă Jumeirah. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și băuturi.

Facilitati camere
Hotelul Grand Millennium Dubai dispune de o gama variata de apartamente, suite si camere spațioase care beneficiaza de aer conditionat.
Toate includ mobilier modern, halat de baie si papuci, uscator de par, un DVD player si TV cu ecran plat.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie