Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOUBLE TREE BY HILTON JUMEIRAH BEACH

   Jumeirah, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*se află în zona The Walk at Jumeirah Beach Residence,la numai câţiva paşi de centrul comercial The Beach,cea mai bună destinație din Dubai pentru divertisment și pentru a lua masa în apropiere de malul mării.
Hotelul DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*se află la 5 minute de mers pe jos de staţia de tramvai JBR 2 şi la 10 minute de mers cu maşina de centrele comeciale Ibn Battuta Mall şi Mall of the Emirates.
Aeroportul Internaţional Dubai şi Aeroportul Internaţional Al Maktoum sunt situate la 30 de minute de mers cu mașina.
Cazare:Hotelul DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*dispune de 110 camere.Toate suitele au cameră de zi separată și balcon privat cu vedere la Marea Arabiei sau la districtul Dubai Marina.
Facilitati:Hotelul DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*hotel luxos de suite oferă acces privat la plajă,la corturile de pe plajă şi la piscina privată.
La sosire, personalul amabil al hotelului vă va întâmpina cu fursecuri cu ciocolată DoubleTree.Accesul WiFi este gratuit în zonele publice.Oaspeții își pot începe ziua cu micul dejun internațional tip bufet în Gastro Kitchen,un local cu atmosferă relaxantă.
De asemenea,puteți să încercați specialități libaneze sau să vă puneți la curent cu cele mai noi știri sportive în restaurantul Al-Maeda de la primul etaj. În plus, oaspeții pot savura gustări ușoare la prânz sau băuturi răcoritoare la barul Areia de la piscină.
Oaspeții se pot antrena gratuit în centrul de fitness cu program nonstop sau se pot răsfăța cu un masaj la centrul de wellness și spa,care include și saună,baie de aburi și cadă cu hidromasaj.
Jumeirah Beach Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje,relaxare și gastronomie.

*Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 286 euro/pers, Copil 6-11.99: 143 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!