Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENOSA BEACH RESORT AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Venosa Beach Resort & Spa a fost deschis în 2011. Resortul beneficiaza de plajă privata, facandu-l astfel foarte solicitat de familiie cu copii.

Descriere

Venosa Beach Resort & Spa a fost deschis în 2011. Resortul beneficiaza de plajă privata, facandu-l astfel foarte solicitat de familiie cu copii.
 

Localizare

Hotelul se află chiar pe plaja din Didim, la 5 km de centru, la 90 km distanta de aeroportul Milas-Bodrum și la 80 km de orasul Bodrum.

Website

https://www.venosa.com.tr/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, restaurant principal (la cerere meniu dietetic), 3 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, Mediterranean), 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, bar pe plaja, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinta, piscina pentru copii, loc de joaca si mini-club. Gratuit se ofera: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, tenis de masa, darts, discoteca, programe de animatie si internet Wi-Fi (in lobby). Plaja proprie este cu nisip, iar umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Facilitati camere

Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 12 nivele. Toate camerele Standard sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat,
televizor, telefon, mini bar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (gratuit), pardoseala cu mocheta, balcon si room service (24 ore, contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Locatie