Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADRINA BEACH RESORT (ex.PALM WINGS BEACH RESORT)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Având vedere panoramică la Marea Egee, acest complex all inclusive din Didim oferă camere dotate cu aer condiţionat. Are o plajă privată, un centru spa şi 2 piscine. Una dintre piscine are 3 tobogane de apă. Hotelul oferă un mini-club pentru oaspeţii cu vârsta între 4 şi 12 ani.

Camerele complexului Palm Wings Beach sunt amenajate cu mobilier din lemn, podea cu gresie şi ferestre din podea până în tavan. Toate camerele au minibar şi baie privată.

Restaurantul Panorama oferă o combinaţie de preparate turceşti şi internaţionale. De asemenea, oaspeţii pot savura specialităţi chinezeşti, italieneşti sau fructe de mare la restaurantul à la carte.

Personalul de divertisment al hotelului organizează diverse activităţi pe tot parcursul zilei, inclusiv jocuri acvatice şi spectacole live. Copiii se pot distra la mini-club.

Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa, care include o piscină interioară, o baie turcească şi o saună.

Ruinele antice din Didyma se află la 5,5 km de Palm Wings Beach, iar centrul oraşului Didim este la 3,5 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.