Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conacul Archia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Conacul Archia este situat intr-o zona rurala linistita la 5 km de Deva si ofera camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi. Asigura numeroase activitati de agrement si are o piscina in aer liber si o sauna.
Fiecare camera de la Conacul Archia este amenajata individual si este prevazuta cu minibar, TV prin satelit, birou, halat de baie si papuci.
Centrul orasului Deva si Dealul Cetatii se afla la 10 minute de mers cu masina. Atractiile din Hunedoara, inclusiv Castelul Huniazilor, padurea de stejari de la Chizid si Gradina Zoologica din Hunedoara, se afla la 25 de minute de mers cu masina de Conacul Archia.
Numeroasele activitati de agrement includ calarie, drumetii si ciclism. Conacul Archia ofera si diverse tratamente de masaj.
Oaspetii pot savura o gama larga de preparate traditionale romanesti si internationale cu ingrediente locale, in restaurant.