Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Certificate of Excellence 2015 TripAdvisor Hotel elegant, modern, cochet, renovat complet in 2009, recomandat cuplurilor. Hotelul este situat vizavi de plaja, in noul cartier al orasului Gouves. Aeroportul International din Heraklion se afla la 17 km, iar orasul cu acelasi nume se afla la 15 km. La o scurta distanta de mers cu masina turistii pot vizita: acvariul din Creta, muzeul de Arheologie si faimosul Palat Knossos.

Sport si divertisment
In cadrul hotelului au loc urmatoarele activitati: sesiuni de yoga, tenis de masa, voley, biliard, darts, pilates, tai chi. In cadrul hotelului au loc spectacole cu muzica live si spectacole acustice.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera o varietate de tratamente si masaje si acces la sauna si jacuzzi. Exista in cadrul hotelului o mica sala de gimnastica complet echipata.

Drinks & Food

Hotelul dispune de 4 restaurante si 2 baruri. Restaurantul principal The Kichen, serveste preparate internationale si traditional cretane. Turistii pot face programare la unul din cele 3 restaurante a - la - carte, cu specific Italian, Mediterranean si Grecesc.

Locatie:
Hotelul este situat in fata plajei de nisip, la 2 km de centrul statiunii Gouves. Animata statiune Hersonissos se afla la 7 km distanta de hotel. Turistii au acces usor la principalele obiective ale insulei. Statia de autobuz se afla la 500m de hotel.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Hotel BAR

Locatie