Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere
Hotel Hotelul Solimar Dias 3* se afla in Creta, aproape de orasul Rethymnon, in zona Adelianos Kampos, foarte aproape de cea mai lunga plaja de nisip din sudul Europei si la o distanta de 500 m de magazine, restaurante, baruri si taverne.

Facilitati
Hotelul Solimar Dias 3* ofera oaspetilor sai: Servicii: receptie 24 ore, bautura de bun venit, schimb valutar, TV Lounge, camera de bagaje, Internet Wi-fi (contra cost), telefon direct, seif (contra cost), rent a car, babysitting, spalatorie, doctor la cerere.

Piscine: piscina principala (1,40-3,00 cm) inconjurata de gradina, cu bar, dusuri, cabine de schimb, toaleta, sezlonguri si umbrele. Copii: piscina (0,40-0,80 cm), loc de joaca, scaune inalte, patuturi.

Politica: -Check In:14:00 -Check Out: 12:00; se accepta carti de credit Mastercard si Visa. Cecurile nu se accepta. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Restaurante si baruri: restaurant principal pentru mic dejun, pranz, cina, cu produse locale si internationale, bar la piscina, bar principal.

Camere
Hotelul Solimar Dias 3* are 80 de camere duble, Superior si Family. Toate camere duble au doua paturi sau pat dublu, balcon, baie cu dus, TV, Internet Wi-fi, telefon, feon, frigider, seif, aer conditionat manual
. Camerele Superior au al treilea pat, iat Family al patrulea pat in camera si sunt dotate in plus cu halate si papuci si filtru de cafea. Se face curatenie de 6 ori/saptamana, prosoapele se schimba de 3 ori/saptamana, iar lenjeria de 2 ori.

Masa All inclusive

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Restaurant
Piscina pentru copii
Bar la piscina

Locatie