Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NANA PRINCESS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel

Hotelul Nana Princess va fi inaugurat in luna Mai 2018. Este situat pe plaja, la 1,5 km de centrul statiunii Hersonissos, la 25 km de aeroportul Nikos Kazantzakis.

Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Facilitati

Hotelul Nana Princess ofera 2 piscine exterioare cu apa de mare, centru Spa (1400 mp) cu piscina interioara, baie de aburi, hammam, servicii de manichiura-pedichiura, restaurant principal (mic dejun si cina), snack bar (pranz), restaurant a la carte (pe plaja), lobby bar & lounge, pool bar & snack bar, beach bar.
Clientii pot beneficia si de urmatoarele facilitati ale hotelului-sora, Nana Beach: amfiteatru, 3 terenuri de tenis cu nocturna, mini soccer, tir cu arcul.

Camere

Hotelul Nana Princess are 112 camere, suite si vile cu piscina privata.
Camerele Superior - interior 45 mp, balcon 12 mp, pat dublu, canapea, balcon, TV 49", seif electronic, minibar (contra cost), Nespresso, WiFi gratuit, PlayStation (la cerere), in baie (oglinda TV LCD, cada, dus, halate si papuci pentru adulti si copii, feon, cantar, prosoape de plaja, cromoterapie).

Masa

Mic dejun
Demipensiune

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar la piscina
Teren de tenis

Locatie