Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul ofera tenis de masa, 2 terenuri de tenis, mini golf, sporturi acvatice motorizate pe plaja (contra cost), centru Spa.

Facilitati camere
In toate camerele standard gasim baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat (individual), telefon, televizor, frigider, seif. Exista camere cu vedere la mare sau la gradina. Camerele family constau intr-un dormitor mai mare cu o zona de living si terasa cu gradina privata.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, restaurant cu specific pescaresc, bar, snack bar, cafenea greceasca, sala de conferinte, salon TV, internet, internet wireless (in unele zone ale hotelului), spalatorie, servicii medicale, camera de depozitare a bagajelor, parcare, centru de inchiriere de masini, moto scutere, biciclete, piscina.

Localizare

Hotelul Kernos Beach este situat pe malul marii, pe plaja cu nisip, la 2 km de centrul statiunii si 33 km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi
Restaurant
Hotel BAR

Locatie